MARDİN  - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılınç; Yeşilli Belediye Başkan Adayı Metin Tekin, Artuklu Belediye Başkan adayı Av. Yahya Turan, il ve ilçe teşkilat başkanları ve partililerle birlikte, Yeşilli esnafını ziyaret etti.

 Esnaf ziyaretleri sırasında, HÜDA PAR olarak hedeflerinin idarede Hz. Ömer’in adaletini tesis etmek olduğunu dile getiren  Kılınç, “Biz parti olarak ‘Hz. Ömer’in adaleti bizim için modeldir’ diyoruz ve sürekli bu duayı yapıyoruz. Ya Rabbi eğer diğer partiler gibi biz de değişeceksek, belediyelerin malını muhafaza etmeyeceksek, belediyeleri üç-beş yandaşa peşkeş çekeceksek, belediyelerin imkânlarını kullanıp halkımızın inanç değerlerini aşındıracaksak belediye yönetimlerini bize nasip etme. Yok, eğer bu yolda hem hakkın hem de halkın hizmetkârı olacaksak, halkımıza hem maddi hem de manevi olarak hizmetimiz olacaksa bizi muvaffak eyle diyoruz. Bizim bu ziyaretlerimizin amacı parti propagandası yapmaktan ziyade halkımıza İslam’ı anlatmaktır. Gittiğimiz her yerde İslam’ı anlatıyoruz. Biz halkımızdan oydan daha çok İslami bir bilinçle şuurlanmalarını istiyoruz.” dedi.

 Ehil olmayan insanların başa geldiğini ve halkı öz değerlerinden uzaklaştırdığını dile getiren Yeşilli Belediye Başkan Adayı Metin Tekin ise “Bir Yeşilli’li ve Yeşilli’de ikamet eden biri olarak ilçenin mevcut sorunlarına vakıf olduklarını belirterek; İnşallah HÜDA PAR olarak belediyelerin asli görevi olan herkese eşit hizmetle beraber ahlaki yozlaşmanın sebep olduğu tüm kötülüklerle mücadele edeceğiz. Çünkü Referansımız İslam’dır. Yalan söylemeyecek, belediyelerin malını bir yetim malı gibi muhafaza edecek ve halkımıza asla ihanet etmeyeceğiz. Bu vesile ile İslami kimliğimizle halkımızdan destek istiyor ve halkımıza rüşvetsiz, yalansız, dürüst belediyecilik ve gerçek hizmet vadediyoruz.” şeklinde konuştu.(İLKHA)

<< Geri 1 2 3 4 5 6 İleri >>

 

<< Geri 1 2 3 4 5 6 İleri >>