İZMİR – Peygamber Sevdalıları Platformu’nun İzmir’de düzenlediği ‘Kardeşlik Futbol Turnuvası’ 12 takımın katılımıyla gerçekleşti. Bir ay süren futbol turnuvası, tek maçlık eleme usulüne göre oynandı. Turnuva sonunda Aliağa Futbol Takımı şampiyon oldu.

Birinci olan Aliağa Futbol Takımı’na kupa verilirken, final oynayan iki takıma ayrıca Kur’an-ı Kerim ve siyer kitabından oluşan set hediye edildi. 

Turnuvada hiç bir olumsuzluk yaşanmazken, katılan oyuncuların İslami edep ve kurallara riayet etmeleri gözden kaçmadı. 

Sona eren turnuva hakkında bilgi veren Peygamber Sevdalıları Platformu yetkililerinden Hacı Şani, “Peygamber Sevdalıları Platformu olarak Türkiye çapında birçok etkinlik yaparak Peygamber (sav)’den toplumun bahsetmesini, gündem oluşturmasını sağlıyoruz. Bu çerçevede yapmış olduğumuz kutlu doğum programları, siyer sınavları bunun mesabesindedir. Bununla birlikte toplumda kardeşlik duygularını geliştirmek, gençlerimizi bir araya getirip paylaşım duygularını geliştirmek için bu sene İzmir’de ilk futbol turnuvasını düzenledik. Bu organizasyonumuzun helal dairesi içerisinde kardeşlik duygularını geliştirmeye hizmet ettiğini düşünüyoruz. İnşallah bu çalışmalarımızın devamı gelecektir. Katılımcı kardeşlerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 

Turnuvaya katılan oyuncular ise böyle güzel bir etkinliği düzenledikleri için Peygamber Sevdalıları Platformu’na teşekkür ettiler. (İlyas Yıldız-İLKHA)    

<< Geri 1 2 3 4 5 6 7 İleri >>
<< Geri 1 2 3 4 5 6 7 İleri >>