VAN- Van HÜDA PAR Tuşba  ilçe Belediye Başkan Adayı Faruk Tasan ve beraberindeki partililerden oluşan heyet ile Oto Sanayi esnafını ziyaret etti. Kapı kapı gezen Tasan, esnafın derdini dinledi. Tuşba adayı Tasan, yapılacak yerel seçimlerde destek talebinde bulunarak, halkı rüşvet ve rüşvetçilerden kurtaracakları söyledi.
 
30 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere yönelik seçim çalışmalarını sürdüren Faruk Tasan, Tuşba Seçim Koordinasyon Merkezi programı çerçevesinde Oto Sanayi esnafını ziyaret etti.
 
Tuşba’ da gerçekleştirdiği ziyaretlerde Tuşba Belediye Başkan Adayı Tasan’a esnafın ilgisi yoğun oldu. Ziyaret ettiği esnafla ayaküstü samimi sohbette bulunan başkan adayı Tasan, müşterilerin de hatırını sordu. Oto Sanayi esnafı da başkan adayının ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, “Bizleri ziyaretinizle mutlu ettiniz. Çalışmalarınızda başarılar dileriz”  dileklerinde bulundular.
 
Yaptıkları ziyaretlerle ilgili Tuşba ’da memnuniyet verici gelişmeler olduğunu belirten Tasan, “Hür Dava Partisi olarak Oto Sanayi esnafına yönelik ziyaretlerimizi yapıyoruz. Esnafın teveccühüne mazhar olduk. Tanıtım amacıyla yaptığımız ziyarette, Oto Sanayi’de sıcak bir ilgiyle karşılandık. Bu yakın ilgi ve alakalarından dolayı partimiz adına çok teşekkür ederiz.” dedi.
 
Tasan, daha sonra, “Hür Dava Partisi olarak Tuşba’mıza, Van’ımıza güzel projelerle hizmet etmeye talibiz. Allah kısmet ederse ve seçilirsek ilk icraatımız 31 Mart sabahı belediyelerin kapısına ‘Rüşvet alanda verende melundur’ tabelası asacağız. Hepiniz de o tabelaları göreceksiniz ve halkımızı rüşvetten ve rüşvetçilerden kurtaracağız. Belediyelerin malını yetim malı gibi koruyacağız, çalmayacağız, çaldırmayacağız. Belediyelerin malı ümmetin malıdır ve ümmetin malını da hizmet için kullanacağız. Biz Allah’tan korkan insanlarız. Partimiz İslam’ı referans almıştır. Biz göreve geldiğimizde sadece maddi sorunlarla ilgilenmeyeceğiz. Gençliğimizin içine düştüğü ahlaki çöküntüden de onları kurtarmak için manevi alanlarda da çalışmalar yapacağız. Herkesten dua ve destek bekliyoruz. Biz bugün ne diyorsak yarında söylemimiz odur. İnşallah bunu herkes görecek.” diye açıklamalarda bulundu. (İLKHA)
<< Geri 1 2 3 4 5 İleri >>

 

<< Geri 1 2 3 4 5 İleri >>