ADANA – İç savaş mağduru Suriyeli çocukların sesini duyan Adana İl Genel Meclisi Üyeleri, Kızılay’ın yürüttüğü ‘Sana İhtiyacım Var’  Kampanyasına yaptığı yardımla destek oldu.

 

İl Meclis üyelerinin yardımlarını kabul eden Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, kendilerinin ihtiyaç sahipleri ile, gönüllü insanların arasında bir hayır vesilesi olduklarını söyledi.

 

Yapılan bu anlamlı yardımı Suriyeli mağdur çocuklar adına kabul ettiklerini kaydeden Saygılı, İl Genel Meclisi’ndeki tüm parti gruplarına ayrı ayrı teşekkür etti.

 

Kızılay’ın en büyük iyilik hareketlerinden biri olduğunu ifade eden İl Genel Meclis Başkanı Ali Adırbelli ise, “Türkiye ve Dünya genelinde doğal afetten, yoksulluğa, iç çatışmalardan sosyal sorumluluk gerektiren tüm konularda yapmış oldukları yardım çalışmalarını takdirle izliyoruz ve bu çalışmalara katkıda bulunmayı bir vazife olarak görüyoruz. Bu iyilik hareketinin başarılarının daim olmasını dilerim. Adana İl Genel Meclisi olarak Kızılay’a, insanlığa katkımıza vesile olduğu için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. (İLKHA)