DİYARBAKIR-Hüda Par Çermik ilçe teşkilatı seçim çalışması çerçevesinde köylere yaptığı ziyaretler, tüm hızıyla devam ediyor.
Köy ziyaretlerinde ev ev, kapı kapı dolaşarak partileri amaç ve projeleri hakkında bilgi verdiğini belirten Hüda Par Çermik İlçe Belediye Başkan adayı Ebubekir Akkılıç, ’’ Ziyaretinde bulunduğumuz köy halkımızın, su, ulaşım, okul gibi zaruri ihtiyaçları vardır. Seçimden seçime ancak hatırlandıklarını dillendiren vatandaşlarımız, ’ hizmet konusunda seçimden seçime hatırlandıklarını, seçim sonrası ise verilen sözlerin nedense unutulduğunu, Bu nedenle biz de, bize söz verip sözünü tutmayan ve seçimden seçime bizi hatırlayanları 30 Mart’ta onları unutacağız. ‘ diyorlar.’’  dedi.
 
Gerçekleştirdikleri  köy ziyaretlerinde son derece güzel karşılandıklarını söyleyen Akkılıç, Allah’ın izniyle verdiği sözde duran, tarafsız ve adil bir belediye anlayışı sergileyeceklerini belirtti.
 
Köy sakinleri ise sorunları yerinde dinleyen ve kendilerine değer veren Hüda Par’ı,  ihtiyaçlarına cevap verecek bir yapıda gördüklerini söyledi.  ( Mehmet Akarsu – İLKHA )