GAZİANTEP - Hür Dava Partisi Gaziantep Gençlik Kolları Başkanı Muhittin Kurt ve birçok partili genç, Saadet Partisi il başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette konuşan partilere değil sisteme alternatif parti olarak yola çıktıklarını belirten HÜDA PAR Gaziantep Gençlik Kolları Başkanı Muhittin Kurt, “Peygamber döneminde putlara karşı alternatif La İlahe İllallah’tı. Şu an Türkiye’de hüküm süren sisteme karşı alternatif HÜDA PAR’dır." diyerek bir parti davası değil dava partisi olduklarını dile getirdi.

"Bu ülkenin sorunlarına kim iyi hizmet edecekse, kim taş üstüne taş koyacaksa biz onların yanındayız" diyen Kurt, Allah’a ram gençlik yetiştirmek içini Hür Dava Partisi olarak yola çıktıklarını dile getirdi.

Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Kutlar da, ziyaretlerinden dolayı Hür Dava Partisi Gençlik Kollarına teşekkürler ederek, "Aslında bizlerin savunduğu yol aynı yoldur, atmış olduğumuz adımlar aynı adımlardır. Biz de İslam davasını savunmamızdan dolayı çok sıkıntılar yaşadık. 4 kere partimiz kapatılmıştır. Dolayısı ile atmış olduğumuz adımlar ve yollar aynıdır." dedi.

Sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyaretin karşılıklı başarı dilekleriyle sona erdi.  

(Ökkeş Korkmaz - İLKHA)