MARDİN – Kızıltepe Rahmet Gıda Bankası, Ocak ayı içerisinde aralarında Suriyeli mülteciler de bulunduğu yetim ve muhtaç 189 aileye  8 bin lira değerinde yardımda bulundu.
 
Kızıltepe Rahmet Gıda Bankası Başkanı Mehmet Şirin Öz, Ocak ayı içerisinde yetim ve muhtaçlar ile Suriyeli mültecilere yaptıkları yardımlar ile ilgili bilgi verdi.
 
Ocak ayı içerisinde toplam 189 aileye  yardımda  bulunduklarını belirten Öz, “Her ay olduğu gibi  Ocak ayı içerisinde de Kızıltepe’de ikamet eden  yetim ve muhtaç 45 aileye gıda paketi, 19 aileye bir kilogramdan oluşan kırmızı et, Avrupa Yetim-Der’in yetim ve muhtaç ailelere gönderdiği bin 455 lira nakdi yardımında bulunduk. Ayrıca Suriyeli mülteci 50 aileye gıda paketi, 70 aileye ise giyim yardımında bulunduk. Toplamda ise 189 aileye yaklaşık 8 bin lira değerinde yardımda bulunduk.” dedi.
 
Hayırseverlere teşekkür ettiğini belirten şöyle konuştu:  “Bu hayırlı kervanda Rahmet Gıda Bankası aracılığı ile yetim ve muhtaç ailelere  yardımlarını esirgemeyen tüm hayırseverlere ve bu   hayır işlerinde yetim ve muhtaçlara yardımları ulaştıran tüm üyelerimizden Allah razı olsun!”  (Mehmet Aslan-İLKHA)