ŞIRNAK  - Hür Dava Partisi Cizre Belediye Başkan Adayı Ferhan Dündar,  İlçe Teşkilatından bir heyetle birlikte  birlikte,  eski çarşı esnafını  ziyaret edip sorunlarını dinledi, prıjelerini anlatıp  parti tanıtım broşürlerini  dağıttı.
 
Ziyaret esnasında, esnafın Dündar’a gösterdiği sıcak ilgi ve yaptığı hayır duaları dikkat çekti.
 
Yaptıkları ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Hüda Par Cizre  Belediye Başkan Adayı Dündar , "Hür Dava Partisi olarak, İlçe Teşkilatımızla birlikte Cizre’deki eski çarşı esnafını ziyaret edip parti tanıtım broşürünü dağıttık."  dedi.
 
Dündar,  Cizre esnafının daha rahat ve güvenilir bir şekilde ticaretini yapabilmesinin, güvenilir ve yaşanılır bir Cizre’yle mümkün olacağını   belirterek, “Halkımız bizi tercih etikleri zaman Allahın izniyle her yönüyle Cizre’mizin yaşanılır bir şehir olacağı,  emin sokaklar ve emin caddeler vaad ediyoruz. Belediye anlayışımızın,  İslami  adalet anlayışı olduğunu biiznillah göstereceğiz, sekreter perdesini de kaldıracağımızı, belediyelerimizin  adalette pratiğin adresi olacağı vaadini veriyoruz.”  ifadelerini kullandı.
 
Ziyareti sırasında, Dündar’a yoğun bir teveccüh gösteren Cizre esnafının,  başarısı için dualarını  da eksik etmediği gözlerden kaçmadı.  (Kerem Değer –İLKHA)
<< Geri 1 2 3 4 5 6 7 İleri >>
<< Geri 1 2 3 4 5 6 7 İleri >>