BİNGÖL- HÜDA-PAR Bingöl Belediye Başkan Adayı Mehmet Şenlik ve beraberindeki heyet , TÜMSİAD  Bingöl Şubesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.
 
HÜDA-PAR heyetini, TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu, Başkan Yardımcıları Vedat Bingöl, Yakup Karagöz, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Çapak, Nahit Saçık, Ahmet Cahit Dündar, Veysel Acar ve İl Genel Sekreteri Ergin Günerigök karşıladı.
 
Karşılaştığı yakın  ilgiden dolayı TÜMSİAD yönetimine teşekkür eden HÜDA-PAR Bingöl Belediye Başkan Adayı Şenlik, “Hüda Par olarak sizin gibi değerli sivil toplum kuruluşlarını, esnaflarımızı ziyaret etmeye çalışıyoruz. Seçim ziyaretlerimizde hizmet alanında yapılabilecekler  konusunda herkesin fikrini almaya çalışıyoruz. Tabii herkes farklı farklı vaadlerde bulunuyor. Ama biz sadece yapabileceklerimizi söylüyoruz. Elbette bizim de projelerimiz var. Görevimiz, halkın emaneti olan belediyeye sahip çıkmaktır. Halkımızın isteklerini yerine getirmek için inşallah elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu.
 
Ziyaretlerinden ötürü Şenlik’e teşekkür eden TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı Alimoğlu, ziyaretten memnun kaldıklarını ifade ederek, “Bu ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Adaylığınızın hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Demokrasi çerçevesinde ilimizin kalkınmasına yönelik göstermiş olduğunuz gayret ve çabadan ötürü sizleri takdir ediyoruz. Bizim tek amacımız ilimizde daha güzel hizmetlerin olmasıdır. Bu anlamda sizlerin de gereken gayreti göstereceğinize inanıyoruz. Çalışmalarınızda başarılar  diliyoruz” şeklinde konuştu. (Musab Girişen-İLKHA)