BİNGÖL -Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ömer Şanlı ve beraberindeki heyet, Bingöl’de faaliyet yürüten Radyo Azelya, Bingöl FM ve Göl Radyo’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Radyo temsilcileri ile yapılan görüşmelerde derneğin çalışmaları ve yapılacak faaliyetlerle ilgili olarak bilgiler verildi.

 

Ziyaretten dolayı Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Yönetimine teşekkür eden Azelya Radyo ve Televizyon Müdürü Savaş Erdoğan, “Cemiyetiniz hayırlı olsun. Birlik ve beraberlik içinde olunması ve ortak paydada buluşulması önemli. Bizler de buna her türlü katkıyı sunmaya hazırız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

Bingöl’deki basının bir arada toplanmasının memnuniyet verici olduğunu dile getiren Bingöl FM Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Aşkın, dernek heyetine, çalışmalarında başarı diledi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Radyo Göl Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Sağdıç, “Bingöl’de basın mensuplarının bir çatı altında toplanması çok güzel. Bizler de her zaman destek vermeye hazırız. Gazeteciler Cemiyeti’nin çalışmalarında başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı  Şanlı, gazeteciler olarak bir araya gelmelerinin kendileri açısından da memnuniyet verici olduğunu belirterek, sorunların çözümü ve iletişim noktasında cemiyetin kurulmasının yararından  söz  ederek,” İlimizde yayın yapan radyoları ziyaret ettik. Gösterdikleri sıcak ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.  (Musab Girişen-İLKHA)