BATMAN-İnsani Hak ve Hürriyetler Derneği (HÜR-DER) Batman Şubesi Başkanı Faysal Yaman ve beraberindeki heyet, Diyarbakır Lice ilçesinde seçim çalışması sırasında BDP ve yandaşları tarafından HÜDA PAR yetkililerine yapılan saldırı için, HÜDA PAR Batman İl Başkanlığına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
 
HÜDA PAR Batman İl Başkanlığına ziyarette bulunan HÜR-DER yetkililerini, HÜDA PAR Batman Belediyesi Başkan Adayı Dr. Aydın Gök karşıladı.
 
Geçmiş olsun ziyaretinde bulunan HÜR-DER Batman Şubesi Başkanı Faysal Yaman, “Demokratik ve siyasi çalışmalar esnasında yapılan her türlü saldırıyı kınadığımız gibi Lice’de parti tanıtım çalışmaları yapan HÜDA PAR’a ve heyetine yapılan menfur saldırıyı kınıyoruz. Halkımızın huzurunu ve hür iradesini engelleyecek her türlü baskı ve fiiliyatın karşısında olduğumuzu belirtiyoruz. Bu vesile ile bu saldırılarda ön ayak olan BDP ve yanlılarını aklıselime davet ediyoruz. Müslüman Kürdistan halkının yapılan bu saldırıları çok iyi değerlendirdiklerini görüyoruz” ifadelerini kullandı.
 
HÜDA PAR Batman Belediyesi Başkan Adayı Dr. Aydın Gök, HÜR-DER heyetinin yaptığı geçmiş olsun ziyaretlerinden memnuniyetlerini dile getirdi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)