VAN-  Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Saray ilçe teşkilatı, köy ziyaretlerinde bulunarak halkın sıkıntılarını dinledi. HÜDA PAR Van Saray Belediye Başkan Adayı Kasım Keklik, ilçeye bağlı köyleri ziyaretleri sırasında, köylülerin çoğunluğunun, hizmet göremediklerinden dolayı yakındığını belirtti.

 

HÜDA PAR Saray Belediye Başkan Adayı Keklik, köylere yaptığı ziyaretlerde halkın partilerine büyük bir teveccühte bulunduklarını söyledi.

 

Keklik daha sonra yaptıkları ziyaret izlenimleri hakkında şu ifadelere yer verdi: “Saray mahallelerinde yaklaşık 60 aile kapı kapı ziyaret edip şikâyet ve öneriler aldık.  Ayrıca genel olarak halkımızın tamamı mevcut belediye başkanı ve yönetimden bıktıklarını da belirti. Mahalleler arasındaki sokaklar tamamen çamur ve asfaltsız olduğunu parti heyeti ile gördük ve yürümekte zorluk çektik.”

 

Sözkonusu bu yolların ve sokakların yaklaşık 20 - 25 yıldır bu halde olduğunu mahalle ve köy sakinlerinin kendilerine ilettiğini sözlerine ekleyen Keklik, “Sorunun baştan geldiğini müşahede ediyoruz. Birkaç köyün yolsuz olduğunu köylü vatandaşlar her seçim öncesinde siyasilerin gelip söz verdikleri halde kimsenin gelip sorunlarıyla ilgilenmediklerinden yakınıyorlar.” ifadelerini kaydetti. (İLKHA)