ŞANLIURFA - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR ) Akçaakele İlçe Teşkilatı, seçim çalışmalarına devam ediyor. HÜDA PAR Akçakale Belediye Başkan Adayı Halil Aydın İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz ve beraberindeki heyet, Akçakale esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

 

HÜDA PAR olarak esnaf ziyaretlerinde bulunduklarını belirten HÜDA PAR Akçakale İlçe Başkanı Yılmaz, ''Esnaf kardeşlerimizi ziyaret ederek parti broşürümüzü vererek partimizi tanıtıyoruz. Ziyaretlerimize devam edeceğiz. Allah hakkımızda hayırlı olanı verir inşallah.'' diye konuştu.

 

HÜDA PAR Akçakale belediye başkanı Halil Aydın ise ''Akçakale’deki esnaf kardeşlerimizi ziyaret edelim sorunlarını dinleyelim diye seçim çalışmalarımız kapsamında program hazırladık. Allah’a şükür iyi geçti esnafımız bizi çok iyi karşıladı onlarında hayır duasını aldık.'' Dedi.

 

HÜDA PAR’ ın ziyaretini olumlu karşılayan Akçakale esnafı ise, '' Akçakale için geç kalınmış bir parti yıllardır aynı kişi ve siyasi partiler bizleri yönetiyor bir değişiklik şart.''  Vurgusunda bulundular. (İbrahim Yılmaz-İLKHA)