DİYARBAKIR - Bazı BDP yetkililerinin ellerinde hiçbir delil olmadan sırf HÜDA PAR’ı karalamak amacıyla, ‘Lice esnafı da HÜDA PAR’a saldırdı’  gibi iddialarına,  HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından yalanlama geldi.
 
Lice esnafının kendilerini çok güzel bir şekilde karşıladığını, taşkınlık çıkaran provokatörlerin ise, BDP İlçe binasından çıktığını belirten Tanrıkulu, Lice esnafının HÜDA PAR’a sahip çıktığının kanıtı olarak çektikleri videoları basına servis ettiğini söyledi.
 
“Lice’de büyük bir teveccüh ile karşılaştık”
Lice İlçe Başkan Adayını esnaflar ile tanıştırmak için Lice’ye gittiklerini söyleyen Tanrıkulu, “Lice’de yapmış olduğumuz ziyaretlerde büyük bir teveccüh ile karşılaştık ki bunların görüntüleri de ellerimizde mevcut bulunmaktadır. Bunları da inşallah basınla paylaşmaya  devam edeceğiz. Esnafın büyük teveccühünü hazmedemeyen bazı çeteler, saldırgan guruplar,  esnaf ziyaretini bitiren üyelerimize taşlı, sopalı, bıçaklı saldırıda bulundular.Lice’deki halkın büyük bir teveccühle bizleri karşılaması, hürmet ve saygı göstermesi Parti tanıtım projelerimize ilgi duyması,  ayrıca onlarla samimi bir havada sohbet etmemizi haz edemediler. Malumunuz olduğu üzere karanlık güçler tarafından  saldırılar meydana geldi. Fakat BDP/PKK tarafı, yaptıkları  açıklamalarda, Lice esnafının bize tepki gösterdiği  iddia ediliyor. Oysaki şimdi basınla paylaştığımız görüntülerde bunun yalan ve iftiradan ibaret olduğunu göreceksiniz.” sözlerine yer verdi.
 
Tanrıkulu  konuşmasını  sonunda, Lice halkı ve esnafına  göstermiş oldukları teveccühten dolayı HÜDA PAR heyeti adına teşekkürlerini sundu.  
(Ömer Yasin Ergin - İLKHA)