BURSA - Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni bir formatla başlattığı ‘BTSO Buluşmaları’nın ilk konuğu Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık olacak.

 

Bakan Işık, saat 17.00’da start alacak toplantıda meclis, komite ve konsey üyelerinin yanı sıra iş dünyası temsilcilerinin sorularını yanıtlayacak.

 

Yeni yıl ile birlikte başlattıkları yeni organizasyonla ilgili bilgi veren BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, “Bakanımız Fikri Işık’ın konuk olacağı BTSO Buluşmaları Özel Oturumu, yönetişim anlayışımıza uygun olarak meclis, komite ve konsey üyelerimizi alanının en yetkin isimleriyle buluşturan diyalog kültürü üzerine kurgulanmış bir toplantı modeli.” dedi.

 

Projeleriyle gündem oluşturan BTSO’nun bu katılımcı toplantı konsepti ile yine örnek bir ilke imza attığını vurgulayan Başkan Burkay, “Meclis, komite ve konsey üyelerimizin yanı sıra, sanayi ve ticaret hayatımızın aktörleri periyodik olarak düzenleyeceğimiz toplantılarda görüş ve önerilerini en üst düzey konuklarımıza doğrudan aktarma fırsatı bulacaklar.” şeklinde konuştu.

 

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, “Geçtiğimiz hafta Bursa ile ilgili gelecek hedeflerimizi kendileriyle paylaşma imkanı bulduğumuz Sayın Bakanımız, hem kendisine gelen soruları yanıtlayacak hem de iş dünyasını yakından ilgilendiren konularda önemli bilgiler paylaşacak.” açıklamasını yaptı.

 

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yarın (25 Ocak, Cumartesi) BTSO Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilecek buluşmanın ardından da iş dünyası ve protokol konuklarıyla saat 19.00’da BTSO Atrium’da organize edilecek akşam yemeğinde bir araya gelecek. (Zeki Aras - İLKHA)