GAZİANTEP - Peygamber Sevdalıları Platformu Gaziantep Koordinatörlüğü, istişare toplantısı düzenleyerek 2014 Kutlu Doğum etkinliklerinin startını verdi. Platform, Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında her eve bir Kur’an-ı Kerim’in dağıtılacağını açıkladı.
 
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Gaziantep Koordinatörü Mustafa Eroğlu, “Kutlu Doğum ayının gelmesiyle beraber Peygamber Sevdalıları Platformu Gaziantep Koordinatörlüğü olarak bu yılın ilk istişare toplantısını Gaziantep Muhtaçlar ile Dayanışma ve Umut Derneği’nde (UMUT DER) yaptık. Bu yıl yapacağımız kutlu doğum etkinliklerinde her eve bir Kur’an-ı Kerim dağıtacağız. Bu toplantımız ile yapacağımız kutlu doğum etkinliklerinin tarihleri ve yapılacak işlerle ilgili programları belirledik. Yol haritamızı çizdik.” dedi.
 
Ayrıca salâvat kampanyasını da başlatacaklarını dile getiren Mustafa Eroğlu, “Bu yıl salâvat kampanyasının yanında her eve bir Kur’an-ı Kerim de vereceğiz. Her yıl Peygamber Efendimizin hayatının anlatıldığı CD’ler dağıtıyorduk, bu yıl ise Kur’an-ı Kerim dağıtacağız. Bu konuda halktan ciddi bir teveccüh vardır, bunu karşılamak doğrusu kolay değildir. Bu kapsamda hayırseverlerin desteklerini bekliyoruz, Allah azze ve cellenin kelamı olan Kur’an-ı Kerim’i dağıtma konusunda bize yardımcı olmalarını bu hayırlı yolda beraber yürümemizi ve bize destek olmalarını bekliyoruz.” diye konuştu.
 
(Ökkeş Korkmaz - İLKHA)