MUŞ- Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) Muş İl Müdürü Mehmet Erbil 2013 yılı öncesinde borcu olan müşterilerden faiz alınmamasına yönelik kampanyanın süresiz uzatıldığını söyledi.

 

31 Aralık 2013 günü sona eren elektrik faizi affına yoğun talep üzerine Faiz borçlarının ödenmesi için sürenin uzatılacağı belirtiliyor. Konuyla ilgili açıklama yapan VEDAŞ Muş İl Müdürü Mehmet Erbil, 2013 öncesi elektrik borcu olan müşterilerinden gecikme faizi almayacaklarını söyledi.

 

Konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Erbil, affın süresini müşterilerinin talepleri doğrultusunda belirleyeceklerini, şu an için kesinleşmiş bir süre bulunmadığını belirtti.

 

Af süresi boyunca Muş, Bitli, Hakkâri ve Van il merkezlerinin yanı sıra Erciş, Tatvan ve Yüksekova ilçelerinde cumartesi günleri de nöbetçi veznelerin hizmet vereceğini kaydeden Erbil, Kurumun alacağının 120 milyon TL’nin üzerinde olduğunu dile getirerek, sadece anaparanın 63 milyon TL olduğunu ve şirketin büyük bir fedakârlık göstererek faiz affı uygulaması başlattığını belirtti. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)