MARDİN-Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Midyat İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen yemekli davette, HÜDA PAR Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılınç, HÜDA PAR GİK Üyesi Şahzade Demir, Mardin İl Başkanı Şehmus Akman ve Midyat Belediye Başkanı adayı Selahattin Yeniay, seçim çalışmaları kapsamında Midyat’ta bulunan medya mensupları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.
 
HÜDA PAR Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Kılınç,  partilerinin sadece bölgenin partisi olmadığını belirterek, Türkiye’nin hatta İslam dünyasına hitap eden bir parti olduklarını söyledi.
 
Gittikleri  her yerde büyük bir teveccühle karşılandıklarını ifade eden HÜDA PAR Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Kılınç, halktan hayır dualarını aldıklarını sözlerine ekledi.
 
HÜDA PAR olarak  Mardin’e güzel projeler ile hizmet etmeye talip olduklarını ifadelerine yer veren Kılınç, "Allah kısmet ederse ve seçilirsek ilk icraatımız olarak belediyelerin kapısına ‘Rüşvet alan da veren de melundur’ tabelası asacağız. Hepiniz de o tabelaları göreceksiniz. Belediyelerin malını yetim malı gibi koruyacağız, çalmayacağız, çaldırmayacağız. Belediyelerin malı ümmetin malıdır ve ümmetin malını da hizmet için kullanacağız. Biz Allah`tan korkan insanlarız. Partimiz İslam`ı referans almıştır. Allah`ın hakkını gözetenler,  kul hakkını daha çok gözeteceklerdir. Biz göreve geldiğimizde inşallah hepiniz Hz. Ömer gibi sırtında un çuvalı taşıyan halkın hizmetkârı olan belediye başkanlarımızı göreceksiniz. Bizim partimiz sadece bölgenin partisi değil hatta sadece Türkiye’nin de partisi değildir. Biz hem bölgeye hem Türkiye’ye hem de İslam dünyasına hitap eden bir partiyiz. Sadece maddi sorunlarla ilgilenmeyeceğiz. Gençliğimizin içine düştüğü ahlaki çöküntüden de onları kurtarmak için manevi alanlarda da çalışmalar yapacağız. Sorun çıkaran, dininden dünyasından habersiz esrar, eroin gençliği değil sorunları çözen bir gençlik inşa edeceğiz. Herkesten dua ve destek bekliyoruz. Biz bugün ne diyorsak yarın da söylemimiz odur. İnşallah bunu herkes görecek. Biz vasat bir ümmetiz bizden geri kalanlar bize yetişecek, bizi beğenmeyenler bize geri dönecek." şeklinde konuştu.
 
"Biz haktan, ilahi meşruiyetten ana olacağız"
HÜDA PAR GİK üyesi Şehzade Demir ise; siyasetçilerin vicdanla cüzdan arasında sıkıştığına dikkat çekerek, “Bizim o alanda sıkışmayacağımıza teminat verebilirim. Bizim sıkışacağımız tek alan var yasal mevzuatlar ile meşruiyet arasına sıkışırız. Yasal mevzuatlarla ilahi meşruiyet dairesi arasında sıkıştığımızda da kesinlikle biz haktan, ilahi meşruiyetten yana olacağız.”  İfadelerini kullandı.
 
Midyat Belediye Başkan Adayı Selahattin Yeniay da; emin,  ehil ve adil olacaklarına işaret ederek, “Patronluk yapmayacağız, işgüzarlık yapmayacağız, Allah bizi en güzelini gerçekleştirmeye muvaffak etsin inşallah.”  İfadelerini kaydetti.
 
Konuşmalar bittikten sonra yemeğe icabet eden, STK temsilcilerinin görüş ve önerileri dinlendi, davete katılanlarla istişareler yapıldı. (M.Sait Başaran-. İLKHA)
 
<< Geri 1 2 3 4 5 6 7 8 9 İleri >>
<< Geri 1 2 3 4 5 6 7 8 9 İleri >>