GAZİANTEP - Gaziantep’te iki grup arasında park etme meselesi yüzünden çıkan kavgada bir kişi yaralandı.

 

Olay, Selimiye Mahallesi Hafız Tevfik Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde bulunan bir sokağa aracını park eden Suriye vatandaşı Himmet A. sokağı kapatınca mahalle sakinleri tepki göstererek aracı bulunduğu yerden kaldırmasını istedi.

 

Burada bulunan bir iş yeri sahibi ile tartışmaya başlayan şahıs aracını park etme konusunda ısrar edince tartışma kavgaya dönüştü. Saat 15.30 sularında polisin müdahalesiyle yatıştırılan olaylar akşam saatlerinde de devam etti.

 

Akşam saatlerinde yeniden tartışmaya başlayan şahıslar bu kez kavgaya tutuştu. Bu sırada pompalı tüfekle olay yerinde olan kimliği belirsiz bir şahıs havaya ateş açtı. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

 

Kısa sürede kavgaya müdahale eden polis ikinci kez kavgayı büyümeden önledi. Çıkan kavgada yaralanan Himmet A. olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Polis kavganın büyümemesi için tedbir amaçlı 7 kişiyi gözaltına aldı. Olay yerinde inceleme yapan polis havaya ateş açan şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

 

Yaralı şahsın ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildiği öğrenildi.                                                                   

(İLKHA)