DİYARBAKIR - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Yenişehir Belediye Başkanı Adayı Fikri Karavil, Yenişehir İlçe Teşkilatı ile birlikte Şehitlik Mahallesi`ndeki esnafı ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

Esnaf ve halk ise HÜDA PAR`ın çalışmalarını takip ettiklerini belirterek, çalışmaları takdirle karşıladıklarını dile getirdiler.

Yapılan ziyaret esnasında mahalle sakinlerinin yaklaşık 5 gündür elektriklerinin olmadığını söyleyerek eylem yaptıkları görülürken, elektrik kesintileri hakkında Karavil`in kısa bir konuşma yaptı.

Karavil, "3 dönemdir Belediye`yi yönetenler bununla ilgili bir çalışma yapmadıklarından dolayı, gerçek anlamda işlerini yapmadıklarından dolayı şu an bu sıkıntılar yaşanıyor. Alt yapı yetersizliği ile ilgili bir çalışma yapılmıyor, trafoların yetersizliği ile ilgili bir çalışma yapılmıyor. Şu ana kadar bunlarla ilgili bir çalışma yapılmış olsaydı bunlar yaşanmış olmayacaktı. Belediyeler halkın belediyeleridir, eğer halkın sorunları varsa belediye bunları çözmekle sorumludur." şeklinde konuştu.

Geçekleştirilen ziyaret esnasında tüm mahallelinin bir beklenti içinde olduklarını gözlemlediğini söyleyen Karavil, HÜDA PAR olarak Belediyeleri kazanmaları takdirde, üstlerine düşen her şeyi yapacaklarını belirterek her zaman hakkın ve halkın rızasını gözeteceklerinin altını çizdi.

(Ömer Yasin Ergin - İLKHA)