DİYARBAKIR - Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) Yenişehir İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları üyeleri, kan bağışında bulundular.

Kan bağışında bulunan HÜDA PAR üyeleri böyle çalışmalardan memnun olduklarını dile getirerek daha güzel bir şekilde çalışmalarına devam edeceklerini belirtiler.

Kan bağışında bulunun gençlik kolları başkanı Abdülhalik Han, "Biz Yenişehir gençlik kolları olarak buraya kan bağışında bulunmak için geldik. Kan acil bir ihtiyaç değil, ama sürekli bulunması gerekir ve ne zaman kime nerede ihtiyaç, olacağını bilemeyiz. Biz Hür Dava Partisi Gençlik kolLarı olarak kan bağışında bulunduk ve bunu bir parti için değil sırf Allah rızası için yapıyoruz, bunun gibi yardım faaliyetlerimiz inşallah devam edecektir." dedi.

HÜDA PAR Yenişehir Gençlik Kolları Üyesi Yunus Tatar ise "Allah rızası için kan vermeye geldik. Kan bağışını tüm hür gençlere tavsiye ediyoruz. Bu gibi yardımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Kan bağışında bulunan gençlik kolları üyesi İsmail Kaçan da "Peygamber Efendimizin (a.s) kan verme konusundaki tavsiyelerine binaen HÜDA PAR Yenişehir Gençlik Kolları olarak kan vermeye geldik. Biz bunu partisel bir faaliyetten öte hayırlı bir faaliyet olarak görüyoruz ve hür gençlik olarak bütün gençlerin bu tür hayırlı etkinliklere katılmalarını istiyoruz." şeklinde konuştu. (Ali Adiyaman-İLKHA)

 

<< Geri 1 2 3 4 5 6 İleri >>
<< Geri 1 2 3 4 5 6 İleri >>