BATMAN - Batman`da Alyans Düğün Salonu`nda gerçekleştirilen HÜDA PAR Batman merkez, 4 ilçe ve 2 belde belediye başkan adayları ile birlikte Siirt ve Eruh ilçesi ile Ağrı merkez belediye başkan adaylarının açıklanacağı "Halkımızın Hizmetkârı Belediye Başkan Adaylarımızı Açıklıyoruz" adlı tanıtım programı yoğun bir katılımla başladı.
 
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu`nun yanısıra Genel Başkan Yardımcıları ve GİK Üyelerinin ve STK başkan ve temsilcilerinin katıldığı programda, Batman Belediye Başkanı adayı başta olmak üzere; Siirt ve Eruh ilçesi ile Ağrı merkez belediye başkan adayları ile Batman`ın Beşiri, Gercüş, Kozluk ve Sason, ilçe belediye başkan adayları ile merkeze bağlı Balpınar ve Gercüş`e bağlı Kayapınar Beldelerinin belediye başkan adayları açıklanacak.
 
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu`nun gelişi sırasında salonda büyük coşku yaşandı.
 HÜDA PAR üyesi Asım Özalp`ın sunuculuğunu yaptığı program parti marşları ve Fatih Uzun`un Kur`an tilaveti ile saat: 18.30`da başladı.
 
"Halkımızın Hizmetkârı Belediye Başkan Adaylarımızı Açıklıyoruz" adlı programın açılış konuşmasını Hüda Par İl Başkan Yardımcısı Osman Teyfur Kürtçe olarak yaptı.
 
HÜDA PAR bu halkın derdini de dermanını da bilir
3 dilde katılımcıları selamlayan Teyfur, siyasetin idare, yönetme ve sorunlara çözüm üretme sanatı olduğunu belirterek, "Maddi ve manevi sorunlar içinde bitkin düşmüş insanımıza çözüm üretmek ve çıkış yollarını göstermek için Hür Dava Partimiz yola çıkmıştır. Partimiz özgürlük, kurtuluş yollarını halka sunuyor. Halkımız bunu anladığında partimize akın edeceklerdir" dedi.
 
HÜDA PAR`ın halkın bağrından çıktığını ve bütün renkleriyle bu halkın ta kendisi olduğunu dile getiren Teyfur, "Partimiz HÜDA PAR bu halkın derdini de dermanını da bilir. Partimiz bu mazlum mahrum ve Mustazaf halka iyilikten ve hayırdan başka bir şey murad etmez. Çalışma ve çabası bu halkın hem dünya hem de ahiret kurtuluşuna yöneliktir. Partimiz HÜDA PAR bütün komplolara şantajlara ve kara propagandaya rağmen yürüyüşüne devam edecektir" şeklinde konuştu.
 
Partilerinin önü ve istikbalinin açık olduğuna değinen Teyfur, "Kendimizi halkımıza mahalle mahalle, sokak sokak ve ev ev dolaşıp anlatma gayretinde olacağız. Hizmet anlayışımız din, mezhep, meşrep farkı gözetmeksizin herkese eşit ve adaletli bir hizmet sunmaktır. Belediyeler belli zümrelerin değil halkın hizmetinde olacaktır. İnsanımıza özellikle gençliğimize maddi ve manevi iyi bir gelecek için çalışacağız" diyerek konuşmasını tamamladı. (M.Fatih Akgül, Yasir Oğuz - İLKHA)
 
 
<< Geri 1 2 3 4 5 6 İleri >>
<< Geri 1 2 3 4 5 6

İleri >>