BİNGÖL-Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Bingöl iş dünyasının sorun ve çözüm önerilerin tartışılacağı "Bingöl Kalkınma Platformu" istişare toplantısı düzenleyecek. Toplantıya Bakan Yılmaz'ın da katılacağı belirtildi.

BİNTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Çalbay, yaptığı açıklamada, "Kalkınma Bakanı Sayın Cevdet Yılmaz'ın başkanlığında Bingöl iş dünyasına ait problem ve çözüm önerilerinin ele alınacağı 'Bingöl Kalkınma Platformu' istişare toplantısı düzenleyeceğiz" dedi.

''İş dünyasının sorunları konuşulacak''
Toplantıda Bingöl'ün Kalkınmasına yönelik neler yapılacağı hakkında fikir alışverişinde bulunulacağını ifade eden Çalbay, " Bingöl Kalkınma Platformu toplantıları gündemin yoğunluğuna göre belli aralıklarla yapılması planlanmaktadır. Kalkınma Platformu toplantılarının İlimizdeki iş dünyasına ait temel problemlerin çözümü için atılmış önemli bir adım olduğuna inanıyorum. Bu vesileyle başta Sayın Bakanım olmak üzere emeği geçecek tüm Platform üyelerine katkılarından ötürü şimdiden teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.(Nihat Kanat-İLKHA)