AĞRI - Hür Dava Partisi Ağrı İl Başkanlığı, Ağrı merkezde başlatmış olduğu tanıtım çalışmasını bitirdi. HÜDA PAR üye ve gönüllülerinden oluşan kalabalık bir grup, esnafları ve evleri ziyaret etti.

Camide cemaatle namaz kıldıktan sonra 100. Yıl Mahallesi`ne giren HÜDA PAR üye ve gönüllüleri ziyaret ettikleri vatandaşların sıkıntılarını dinledi ve onlarla görüş alış verişinde bulundu.

Çalışmaları sırasında halkın teveccühünü gördüklerini söyleyen HÜDA PAR Ağrı eski İl Başkanı Burhan Aslan şöyle konuştu:"Tanıtım kitapçığı ile başlattığımız tanıtım çalışmasını ilk önce bütün esnaflarımızı birebir ziyaret ettik ve çalışmamız esnasında esnaflarımızdan güler yüz ve teveccüh gördük. Daha sonra parti üye ve gönüllülerimizden oluşan ekipler ile Ağrı`daki bütün evleri dolaştık. Gün oldu çalışmamız esnasında tipi ile karşılaştık gün oldu havanın sıfırın altında eksi 29`a indiğini gördük. Buna rağmen çalışmamıza ara vermedik. Pek sıkıntı ile karşılaşmadık. Halkımızın gösterdiği güler yüz ve teveccühü partimize destek olarak anladık. Bizler de her konuda halkımıza destek vermeye çalışcağız inşallah. Amacımız zaten hizmettir. Halkımıza hizmet için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz."
(Ömer Adıgüzel - İLKHA)
<< Geri 1 2 3 4 5 İleri >>
<< Geri 1 2 3 4 5 İleri >>