ADANA-Arif Uçurum Camii temel atma törenine Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, İl Müftüsü Arif Gökce, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütçü, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan işadamları manevi açıdan büyük önem taşıyan bir projede yer aldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Daha sonra söz alan Adana Valisi H. Avni Coş ise, caminin Organize Sanayi Bölgesindeki (OSB) işveren ve işçilere motivasyon sağlayacağını belirterek, hayırsever işadamlarına teşekkür etti.

Camilerin ihtiyaç olduğunu vurgulayan Vali Coş, bu ihtiyacın karşılanmasında hayırseverlerin yardımlarının önemine işaret ederek, "Adana'da bir çivi fazla çakılmasına, bir hayrın daha fazla işlenmesine vesile olan, bir güzelliğin daha çoğalmasına imkân sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Amacımız güzelliklerin artması, kötülüklerin azalmasıdır. Bunun için hep beraber ekip ruhu içinde çalışacağız. Adana'mızda güller çoğalacak, dikenler azalacak inşallah." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Coş ve törene katılan protokol üyeleri Arif Uçurum Camisi'nin temelini attı.

İşadamlarından Arif Uçurum'un adının verildiği cami, 2 bin 500 kişiye hizmet verebilecek. Yaklaşık bin 500 metrekare olacak Arif Uçurum Camii'nin 1,5 yıl içerisinde tamamlanması bekleniyor.(Yunus Emre-İLKHA)