MUŞ - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Muş İl Başkanı Abdurrahman Aydın, 2014 yerel seçimlere gireceklerini söyledi.

HÜDA PAR olarak Muş`ta yerel seçimlere gireceklerini İLKHA` ya anlatan Başkan Aydın, 30 Mart 2014`te sandık başında olacaklarını söyledi. Yerel seçim çalışmalarına start verdiklerini ve yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Aydın, seçim çalışmaları kapsamında gerek halka gerekse esnafa yaptıkları ziyaretlerde yoğun bir teveccühle karşılaştıklarını kaydetti.

Başkan Aydın şöyle konuştu; "Yerel seçim çalışmalarımıza yaklaşık bir ay önceden başlamış bulunmaktayız. Gerek ev ziyaretlerimizde, gerekse esnafımıza yaptığımız ziyaretlerde halkımızın güler yüzü ve yoğun teveccühüyle karşılaşıyoruz. Daha önceki açıklamalarımızda da anlaşılacağı üzere bizim tek gayemiz halkımıza maddi ve manevi anlamda hizmet etmektir. Bizler bu memleketin evlatlarıyız ve kendi halkımıza hizmet etme noktasında elimizden gelen bütün gayretimizi sarf edeceğiz. Gaye halkımıza hizmet etmek olduktan sonra bizler kendimizi her halükarda kazanmış sayacağız. Çünkü bu çalışmalar ve seçim süreci bizi halkımızla bir araya getirerek, tanışma fırsatı tanıyacak. Dolayısıyla halkımızla bir araya geldikçe, halk bizi daha iyi tanıyacak ve sandık başında da tercihlerini doğrudan yana kullanacaklar. Biz bu kanaatteyiz.``

Gittikleri her yerde Belediye Başkan Adaylarının kim olduğuna dair kendilerine sürekli soru sorulduğunu belirten Başkan Aydın, 19 Aralıkta Hür Dava Partisi`nin kuruluşunun birinci yıl dönümü münasebetiyle Diyarbakır`da düzenlenecek olan programda İl, ilçe ve belde başkan adaylarının açıklanacağını söyledi.

Başkan Aydın son olarak; "İlimiz için hayırlısı neyse o olur inşallah.`` dedi.
(M. Şirin Çağlayan-İLKHA)