BATMAN-
Kuruluduğundan bu yana hasta sayısını periyodik olarak duyuran Medical Park Batman Hastanesi, 16 yılda yaklaşık 3,4 milyon poliklinik muayenesi yaptığını bildirdi.

 

Hastaneden yönetiminden yapılan yazılı açıklamada 16 yıllık hizmet serüvenleri rakamlarla anlatıldı.

 

1997-2013 yılları arasında hastanede yapılan tıbbi uygulamaların toplam kayıtları dikkate alınarak çıkarılan rakamlar, bu sürede Medical Park Batman Hastanesi'nin (eski adıyla Şifa Hastanesi) Batman bölgesi bazında, 3 milyon 400 bin poliklinik muayenesi, 145 bin ameliyat ve 36 bin doğum şeklinde ifade edildi.

 

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Medical Park Batman Hastanesi Genel Müdürü Rad. Dr. Mahmut Akdağ, "Öncelikle hastanemizin bu denli tercih ediliyor olmasından dolayı çok mutluyum. 16 yıl hizmet kalitesini koruyabilmek ve hastalarımızı mutlu edebilmek için çok çalıştık. Rakamları görünce ben de çok şaşırdım, ne kadar çok hastaya bakmışız diye düşündüm. Bence bu son derece gurur verici bir tablodur. 16 yıl boyunca halka hizmet için çalışan-destek olan tüm arkadaşlarıma ve bizi tercih eden bütün vatandaşlara teşşekkür ediyorum" dedi. (Veysi Demir-İLKHA)