ŞIRNAK- 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Silopi ilçe Müftülüğünden engelliler derneğine ziyaret yapıldı. Silopi ilçe Müftüsü Mehmet Salih Vural her zaman engelli vatandaşların yanlarında olduklarını söyledi.

Dernek başkanı Abdullah Süer'den engelli vatandaşların durumunu soran Müftü Vural bilgi aldıktan sonra birkaç engelli vatandaşla da sohbet etti. Müftü Vural, "Hiçbir zaman İnancınızı kaybetmeyin. Allah her zaman yanınızdadır." Diye konuştu.

Dernek başkanı Abdullah Süer ise Silopi müftüsü Mehmet Salih Vural ve beraberindekilere ziyaret ettikleri için teşekkür etti.

Dünya Engelliler Günü nedeniyle Silopi'de görev yapan avukatlar da engellileri unutmadı. Avukat Özgür Kalkan engelli vatandaşları hiç bir zaman diğer insanlardan ayırt etmediğini belirterek, "Bu günün engelliler için olan anlamını iyi biliyoruz. Bizim buraya ilk ziyaretimiz değil. Ama bugünün onlar için önemini iyi biliyoruz. Hatırlanmak istiyorlar. Tabiî ki bugün için değil, her zaman hatırlanmak istiyorlar. Biz avukatlar şahsında tüm engelli kardeşlerimizin yanlarında olduğumu göstermek istedik. Dernek başkanı Abdullah Süer başkanın faaliyetlerden dolayı tebrik ediyorum."dedi. (Muhammed MÜLDÜR - İLKHA)