Batman merkez Atatürk Parkı yanında bulunan sergi alanında 5 gün boyunca açık olacak kermeste; onlarca çeşit sıcak ev yemeği, tatlı, hediyelik eşya, giyim, eşya çeşitleri ve zücaciye ürünleri satışa sunuluyor.

Hayırseverlerin desteğiyle açılış gerçekleştirilen kermes, 23-27 Ekim tarihleri arasında 5 gün devam edecek ve 10.00 ila 20.00 saatleri arasında açık olacak.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği kermes ile ilgili açıklamalarda bulunan Umut Kervanı Batman Derneği Başkanı Nurettin Teymur, kermese katkı sunun herkese teşekkür etti.

Batman halkını yetim ve muhtaç ailelere destek olmak için kermese katkı sunmaya davet ettiklerini ifade eden Teymur, kermesten elde edecek gelirin tamamını ihtiyaç sahiplerine bağışlayacaklarını söyledi.

"Vatandaşların kermese katkı sunmalarını istiyoruz"

Teymur, "Batman Umut Kervanı olarak her yıl geleneksel hale getirdiğimiz kermesimiz bu yılda 23-27 Ekim tarihleri arasında Batman Atatürk Parkı yanında sabah saat 10.00'dan akşam saat 20.00'e kadar halkımıza açık olacak. 'Yetim ve muhtaçlara umut ol' temasıyla düzenlediğimiz kermesimize tüm Batman halkını davet ediyoruz. Kermesimize katkı sunan hayırsever ve esnafımıza çok teşekkür ediyorum. Kermesimizde gıdadan yiyeceğe, el işi, şarküteri gibi birçok eşya bulunmaktadır. Vatandaşların buraya gelip alışveriş yaparak, muhtaçlara katkı sunabilirler." ifadelerini kullandı. (İLKHA)