Kassam, Telegram kanalından yaptığı bilgilendirmede, mücahitlerin, Gazze'nin kuzeyinde Cebaliye Kampı'nın batısında siyonist bir mühendislik gücünü kusursuz bir pusuya düşürmeyi başardığı bildirdi.

Açıklamaya göre mücahitler, bir tank, bir zırhlı personel taşıyıcı ve "D9" tipi iki siyonist askeri buldozerin, çok güçlü patlayıcı maddeler içeren küplerle yüklü olarak pusuya düştükleri bölgeye geldiğini tespit etti.

Mücahitler, ilk buldozeri "Yasin 105" roketiyle, ikinci buldozeri ise "Şawaz" bombasıyla hedef aldı. Bu saldırılar sonucunda ilerleyen konvoydaki araçlar, patlayıcı küplerle birlikte infilak etti, araçlardaki siyonist mürettebat ölü ve yaralı olarak etkisiz hale getirildi.

Kassam, bir diğer açıklamasında ise, Gazze şehrinin kuzeyindeki düşman karargahını havan toplarıyla vurduklarını aktardı.

Tugaylar, ayrıca Gazze şehri Şeyh Rıdvan Mahallesi'nin kuzeyinde Hanzandar bölgesi çevresinde bir siyonist zırhlı personel taşıyıcının hedef alınması ve bir askerin keskin nişancı tarafından vurulmasını gösteren anları paylaştı. (İLKHA)