Allaha hamd salat ve selam onun Resulüne ashabına ehlibeytine ve onun yolunu kıyamete kadar takip edecek olan siz müminlerin üzerine olsun.
 
Neden bu başlığı attığımı yazımı okumadan önce belki tahmin edebilirsiniz. Nisan ayı Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (Sav)in kutlu doğum ayıdır miladi takvime göre.
 
Bu ayda Türkiye başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında Peygamberimizin kutlu doğumu kutlanmakta. Peygamber aşkının kapalı spor salonlarına veya camilere sığmadığını artık bu etkinliklere giderek görüyoruz. Ama sadece biz gittiğimiz için görüyoruz ya gitmeyenler…
 
Değerli müminler işte burda şuna dikkat etmemiz gerekiyor ve bu medyanın Muhammed (SAV) düşmanı olduğunu görmemezlikten gelmemeliyiz.Bu satırı okuduğunuzda aslında bu kanallar dini içerikli programlarda yapıyor nasıl olurda bunlar Peygamber düşmanıdır diye düşünebilirsiniz .
 
Bende size şunu söyliyeyim 2009 dan beri Diyarbakırda peygamber sevgisi 100.000(yüzbin)lerden eksik olmuyor ha keza Batmanda ve 2012 de İstanbulda ve diğer illerde… Saymama gerek yok.
 
Peki medya bunu yansıtıyormu ve özellikle 100/99 u Müslüman olan bir ülkenin medyası veya kanalları, hayır yansıtmıyor Peygamber aşkının herzaman camilerde,evlerde,kapalı alanlarda kalmasını istiyorlar Peygamber aşkının meydanları doldurmasını istemiyorlar.
 
Bakın, bir spor müsabakası olduğunda, bir güzellik yarışması olduğunda(ki bu benim için güzellik yarışması değil)  veya IRKÇILIK olimpiyatlarında kendi kanallarında veya gazetelerinde boy boy manşet olarak veriyorlar.
 
Televizyon ekranlarında Galatasaray takımının şampıyonluk sevinçlerini gördünüz nasılda günlerce haberlerine konu edindiler o takım için programlar düzenliyorlar parayla adam tutup o takımı konuşması için adamlar getirtiyorlar .
 
Değerli okuyucular işte sizde görüyorsunuz bu ekranları, benim fazla anlatmama gerek yok her şey ortada her şey açıkça belli.Bunların yanında bir futbol takımı peygamber efendimizden daha değerlidir.
 
Ve şunu iyi bilmemiz gerekir bu medyanın İslami kuruluş veya kuruluşlarla bir derdi yok onların derdi İslamla.Sözde İslami kanallarmış… İslami kanallar bir futbol takımını Peygambere değişmez.Bir futbol takımının şampıyonluk sevincini ekranlarında boy boy gösterirken meydanları inleten o yüzbinleri ekranlara vermemezlik vicdansızlıktır adeta.
 
Sadece REHBER tv hakkıyla yansıtıyor ekranlarına. Sakın ha bunu bir reklammış gibi görmeyin. Hani bir söz var bilirmisiniz : yiğidi öldür hakkını yeme diye.Neyse değerli okuyucular sizi daha fazla sıkmayayım ve son olarak şunu demek istiyorum İslami kanallar olupta İslama hizmet etmeyen televizyonları ve gazeteleri ALLAHA ŞİKAYET EDİYORUM. Selam ve dua ile.
 
 
Ömer Doğan / Adana (Seyhan)