HABER MERKEZİ -

Amerika başkanları için mesele israil ise gerisi teferruattan ötesi değil.

Nasıl mı?

Hatırlarsınız, 2009 ile 2017 yılları arasında ABD başkanlığını Barack Hussein Obama yapmıştı.

ABD’nin ilk siyahi başkanı her açıdan dikkat çeken bir figürdü. Sadece siyahi oluşuyla değil ismiyle de dikkat çekmişti.

Hem yahudi ismi hem de Müslüman ismi taşıyordu.

Adının Hüseyin oluşundan ilk seçildiğinde kurban kesenler dahi olmuştu.

ABD başkanlığı sürecinde müthiş bir kampanya yapılmış, bu kampanya dünya genelinde ses getirmişti. 

Tüm halklara neredeyse bir umut olarak servis edilmişti. Fakat gerçek, oluşturulan algıdan çok daha farklıydı.

Çünkü ABD başkanı Hüseyin gibi değil Barack gibi davranıyordu.

O da sistemin çarklarına uygun hareket ediyor, siyonizme hizmette geri durmuyordu.

Başkan yardımcısının Joe Biden olduğu bir yönetim, siyonizmin varlığına hizmet etmeyi kutsal sayıyordu.

İleri de ABD başkanı olacak o Biden ki 5 haziran 1986 tarihli senato oturumundaki konuşmasında geleceğe dönük mesajlar veriyordu. Biden o konuşmasında şu itiraflarda bulunuyordu:
“İsrail olmasaydı ABD bölgedeki çıkarlarını korumak için bir tane İsrail icat etmek zorunda kalacaktı. İsraile desteğimizden dolayı özür dilemeyi bırakmalıyız. İsraile desteğimiz için kimseye özür dilemeye gerek yok.”

Aradan yıllar geçmiş, biden israil konusunda daha da yıllanmıştı.

İşte bu Biden'ın yardımcılığını yapan Barack Obama da siyonizmin yanında durmuştu.

Hele o kippalı görüntüsü ile aslında dünyaya mesaj veriyordu.

2016'da ölen siyonist rejimin sözde cumhurbaşkanlarından Şimon Peres'in cenaze törenine katılmış, onun için dua etmiş ve kippa takmıştı.

O bir Yahudi değildi belki ama siyonist olmak için Yahudi olmaya da gerek yoktu. Tıpkı Joe Biden'ın dediği gibi. Biden Temmuz 2022 tarihinde Tel Aviv ziyareti sırasında  yaptığı açıklamada: ''Siyonist olman için Yahudi olmana gerek yok.” demişti.

Barak Obama'dan sonra ABD’ye başkan olan Donald Trump ise daha netti. Ta başından beri nerede durduğunu dile getirmişti. O da siyonimizn çıkarlarına hizmet etmek için ant içmişti.

Sık sık siyonistlerle ilgili, onların işgalci rejimiyle ilgili mesajlar veriyordu. Kudüs’ü siyonistlerin başkenti olarak tanımış, ABD büyükelçiliğini de oraya taşımıştı.

İslam coğrafyasına dönük saldırgan mesajlar vermiş, kendini israilin savunmasına adamıştı.

Trump'tan sonra Joe Biden ABD başkanı olmuştu.

Biden'ın nasıl bir siyonist olduğu biliniyordu. Daha gençlik yıllarından itibaren bunu deklare etmişti.

Gerek ABD yönetiminde bulunduğu önceki yıllarda gerekse başkan olduğu yıllarda siyonizme büyük hizmetler yaptı. Zira siyonizme hizmet ABD’ye başkanlığın ilk şartlarındandı.

Peki, ne yaptı Biden?

Siyonist rejimin Ekim 2023'ten sonra Gazze’de başlattığı soykırımın en büyük destekçisi Biden olmuştu.

Hem silah ve mühimmat hem de ekonomik desteklerle siyonistlerin katliamlarına açıktan destek vermiş, soykırım ortağı olmaktan geri durmamıştı.

Diplomasi alanında da yine siyonistlerin yanında yer almış, onlara uluslararası arenada zırh oluşturmuştu. Biden'lı ABD yönetimi, siyonist rejimin katillerini korumak için uluslararası ceza mahkemesini tehdit etmiş, yine uluslararası adalet divanın soykırım süreciyle ilgili kararlarını tanımamıştı.

Birleşmiş Milletler’de siyonist rejimin aleyhinde olan tüm kararları veto eden biden yönetimi, sadakatini her platformda göstermişti.

Bir tarafta Trump, diğer tarafta biden… Biri cumhuriyetçi diğeri demokrat… Politik duruşlarını nitelendiren kavramlar kimseyi yanıltmasın. Söz konusu israil olunca gerisi teferruattan ötesi değildi.

Kavramları kirleten bu isimler, her şartta siyonistlerin yanında yer almaya devam ediyor.

Halef-selef el ele siyonizmi kutsamaya, soykırımcı rejimin İslam coğrafyasındaki varlığı korumaya, katliamları sürdürmesine destek mesajları veriyordu.

7 Ekim’in yıldönümünde ABD başkanı Joe Biden, 'Beyaz Saray’da bir haham ile birlikte dua ederek mum yakıyordu. Katledilen 42 bin Filistinli için değil, işgalin ve soykırımın devam için dua ediyordu.

Biden dua ederken Trump geri durur muydu? Elbette hayır!

O da Yahudi hahamlarla bir araya gelerek sapık siyonizme sadakatini yineliyordu.

"israilin savaşı kazanmasını destekleyeceğim. ABD’deki Yahudi düşmanlarını bertaraf edeceğim. Yahudi halkını koruyacağım." diye söz veren Trump, adı her ne olursa olsun ABD başkanlarının durduğu noktayı gösteriyordu.

Evet, İslam’ın ve Müslümanların karşısında siyonist varlığı koruyup kollayan bir ABD var. Başta ABD olmak üzere batılı devletlerin siyonizmi kutsallaştırması, dünyanın geleceği adına korku ve endişeden başka bir şey doğurmuyor.

Çünkü bu güçler rüyalarında, bütün insanlığı siyonizme köle etmenin planlarını yapıyor.