OKTAY GÜNDÜZ

7 Ekim’de HAMAS’ın işgal rejimini şoka uğratıp büyük bir darbe vurduğu 'Aksa Tufanı' operasyonu üzerinden bir yıl geçti. Yaşadığı ağır hezimeti hazmedemeyen işgalci barbarlar, hiçbir kural tanımadan büyük bir soykırıma imza atarak, tarihin karanlık sayfalarına yenilerini ekledi. İşgalci katiller, bir yıl boyunca aralıksız şekilde bombaladığı Gazze Şeridi'nde kadın, çocuk, yaşlı ayırt etmeksizin on binlerce Filistinliyi katlederken, hayatta kalmayı başaranların yaşayabilecekleri alanları da yerle bir etti.

İşgal rejimi, 1 yıldır devam eden saldırılarda Gazze Şeridi'nde taş üstünde taş bırakmadı ve her alanda soykırım işledi. Gazze'deki hükümetin Medya Ofisinden 30 Eylül'de açıklanan verilere göre, işgal ordusu bu 1 yıl içinde yaklaşık "3 bin 650 katliam" işledi. Bu katliamlarda, yaklaşık 17 bini çocuk, 11 bin 378'i kadın ve 13 bini erkek olmak üzere 41 bin 870 kişi katledilirken, 97 bin 166 kişi yaralandı. Enkaz altında ya da kayıp olan 10 bin kişinin cesedine ise hala ulaşılamadı. Bu haliyle katledilenlerin yüzde 42'sini çocuklar, yüzde 27'sini kadınlar, yüzde 31'ini de erkekler oluşturdu

365 gün, tek manşet: Gazze

Gazze’nin sesi olmaya devam edeceğiz

Kurulduğu gündem bu yana mazlum coğrafyaların sesi olmak için çabalayan Gazetemiz Doğruhaber etrafı mübarek kılınmış Filistin’e, ambargolar ve zulümlerle çevrelenen Gazze’ye ayrı bir ihtimam göstermiş ve siyonistlerin zulümlerini dünyaya göstermek için çaba içerisine girmiştir. Bu amaçla 7 Ekim'den bu yana, tam tamına 365 gündür siyonistlerin vahşi soykırımına maruz kalan Gazze'den başka manşet atmadık, bir nebze bile olsa Gazze’deki mazlumların sesi olmaya çalıştık. Bu yaptığımızı İslami bir sorumluluk olarak görüyor ve başta Gazze olmak üzere tüm mazlum beldelerde akan kanlar durana dek bu kararlılıkta yayın yapacağımızı okurlarımıza tekrardan hatırlatmak istiyoruz.