Hizbullah'ın Telegram hesabından yapılan yazılı açıklamaya göre, Lübnan sınırına yakın siyonist rejimin kuzeyindeki Metula askeri mevkisinde Avivim ve Shtula Yahudi işgal biriminde askeri gruplara topçu atışlarıyla operasyon düzenlendi.

Doviv, Kfar Giladi, Ramsa ile Samaka askeri alanları arasında bulunan bölgedeki işgal askerleri, Falak 2 ve Katyuşa füzeleriyle hedef alındı.

Rosh Pinna ve Metula Yahudi yerleşim bölgelerindeki işgal askerlerine de füze atıldı.

MOSSAD KARARGAHI HEDEF ALINDI 
Tel Aviv bölgesine düzenlenen saldırılardan birinde siyonist rejimsözde istihbarat teşkilatı Mossad'ın karargahı ile 8200 numaralı üssün de hedef alındığı belirtildi.

Söz konusu eylemin Fuad Şükür suikastına karşılık 25 Eylül'deki ilk operasyonun ardından ikinci kez Mossad'a yönelik operasyon olduğu kaydedildi.

Hizbullah'ın açıklaması öncesinde ise işgal ordusu, aralarında Tel Aviv Büyükşehir bölgesinin bulunduğu, siyonist rejimin orta kesimlerinde uyarı sirenlerinin çaldığı ve son 2 saat içinde Yukarı Celile ve Batı Celile bölgelerine yaklaşık 30 füze fırlatıldığını duyurdu.

Lübnan topraklarından atılan 15 füzenin, Yukarı Celile bölgesinde açık alanlara düştüğü aktarılan açıklamada, Tel Aviv çevresindeki hava kuvvetlerine ait Sde Dov askeri üssünün "Fadi 4" füzeleriyle hedef alındığı aktarıldı.

3 KİŞİ YARALANDI!

Siyonist rejim sözde acil yardım servisi ise ülkenin orta kesimine düşen füze şarapnellerinden 3 kişinin yaralandığını duyurdu.

İşgal sözde polisi de ülkenin kuzeyi ile güneyini bağlayan yoğun caddenin düşen füze sebebiyle kapatıldığını itfaiye ekiplerinin, füzeler nedeniyle çıkan yangını söndürmeye çalıştığını bildirdi.

AA