HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya, Bingöl’ün sorun, sıkıntı ve yatırımlarının yanı sıra köylülerden ve muhtarlardan partilerine gelen sorun ve şikâyetleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ile istişare etti.

Ziyaretler hakkında konuşan HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya, Genç'te bulunan Tavz bölgesinde yol sıkıntılarından dolayı ölümle sonuçlanan kazaların olduğunu ve bu sorunların oluşmaması için gerekli mercilerle istişare ettiğini belirtti.

“Bu ziyaretlerimiz de inşallah diğer kurumlara yönelik de devam edecek”

Bu tür sorun sıkıntıları dile getirmeye devam edeceklerini belirten Alpaya, “İl Özel İdare Müdürlüğünü ziyaret ettik. İl Müdürümüzle bazı konuları istişare ettik. Tabii ilimizin özellikle Genç bölgemizin Tavz bölgesinde yolların sıkıntılı olması sebebiyle pek çok ölümlü kazalar olmuştu. Bu hususta kuzey ilçelerimizin köylerinin su sıkıntısı konusunda müdürümüzle istişarede bulunduk. Kendilerine bazı hususları ilettik. Bu sorunların ivedilikle yapılması konusunu kendisine söyledik. Tabi sorunlar sadece bunlar değil. Elbette ilimizin bazı sorun sıkıntıları var. Ama ilimizde özellikle şunu da belirtmek istiyorum. Hamdolsun Allah'a tabii köylerimizin pek çok yol sorunu yapılmış ama yapılmayan köylerimizin yolları ya da su sıkıntıları var. Bunlar için de istişarelerimizde bulunduk ve bundan sonra da inşallah bu sorun sıkıntıları takip edeceğiz. Takip etmeye devam edeceğiz. Ve özellikle bizim toplumumuzun, halkımızın, köylümüzün ve bir tür sorun sıkıntılarıyla gücümüz nispetinde inşallah bugüne kadar dile getirdiğimiz gibi bundan sonra da inşallah gerekli yerlere ziyaretlerimiz olacak ve inşallah bunları takip edeceğiz, dile getireceğiz. Bu ziyaretlerimiz de inşallah diğer kurumlara yönelik de devam edecek. Tabii sadece bu değil. Gerekirse bunu biz mecliste de vekillerimize de bu sorun sıkıntıları ileteceğiz. İnşallah bu ve buna benzer sorunların devamının takipçisi olacağız. Allah razı olsun. Teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)