MERSİN - Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Tarsus'a yapılması planlanan 606 yataklı Devlet Hastanesinin yılsonuna kadar ihaleye çıkarılacağını açıkladı.


Milletvekili Uzun, Tarsus Sağlık Müdürü Mehmet Sarı, Sağlık Bakanlığı İnşaat Onarım Daire Başkanlığı ve Sağlık Bakanlığı Yatırımlar Genel Müdürü, TOKİ Başkanı ile yeni Tarsus Devlet Hastanesi'nin yapım işini görüştüklerini, hastanenin yapılması noktasında pürüz bulunmadığını ifade etti.


Tarsus İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Sarı ise "Ankara'da Sayın Vekilimiz Ahmet Tevfik Uzun ile birlikte Sağlık Bakanlığı İnşaat Onarım daire Başkanlığı, Sağlık Bakanlığı Yatırımlar Genel Müdürlüğü ve TOKİ Başkanımızla 600 yataklı Tarsus Devlet Hastanesi'nin ihale sinin yapılması için görüştük. Görüşmeler çok olumlu geçti. Sayın Vekilimiz Ahmet Tevfik Uzun yakın zamanda hem ihale tarihi hem de temel atılma zamanı ile ilgili Tarsus halkına müjdeli haberi verecektir. Tarsus bugüne kadar şehir merkezine yapılan en büyük kamu yatırımına hazır." dedi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)