MUĞLA: İlçede dün akşam saatlerinde başlayan yağış, sabah saatlerinde etkisi arttırdı. Yağış zaman zaman doluya dönüştü.
 
Ceviz büyüklüğünde yağan dolu, araçlara zarar verdi. Yağış nedeniyle bazı yollar ve Kapalı Çarşı suyla kaplandı. Belediye ekipleri tıkanan yağmur suyu kanallarını açmak için çalışma yaptı. Esnaflar da suyun dükkanlarına girmesini önlemek için paspaslarla uzaklaştırma mücadelesi verdi.
 
Marmaris Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, sağanak şeklinde olması beklenen yağışın salı gününe kadar devam edeceğini bildirdi.
 
İzmir sağanak yağış
 
İzmir kent merkezi ve bazı ilçelerde sağanak yaşamı etkiliyor.
 
Lodos ve şiddetli yağış nedeniyle vapur seferleri gecikmeli olarak yapılıyor. İZDENİZ Genel Müdürlüğü yetkilileri, aşırı yağış ve lodos nedeniyle araba vapuru ve yolcu gemisi seferleri gecikmeli olarak gerçekleştirildiğini, hava muhalefetinin sona ermesiyle seferlerin de normale döneceğini belirtti.
 
Bu arada Seferihisar, Menderes, Aliağa, Menemen, Urla, Çeşme ve Selçuk ilçelerinde sabah başlayan sağanak ve gök görülülü sağanağın öğlene kadar etkisini artırması bekleniyor.
 
Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, şiddetli yağışlar nedeniyle vatandaşlardan tedbirli olunmasını istedi.