İstanbul`da 2 gündür kendini hissettiren ılık hava yerini sağanak yağışa bırakıyor.
 
İstanbul`da yarın sağanak yağışla birlikte hava sıcaklığında düşüş yaşanacak. Sıcaklıklar 16-17 civarında seyredecek. Hafta sonu yağış beklenmezken İstanbulluları önümüzdeki hafta serin ve yer yer yağışlı bir hava bekliyor. Gelecek hafta İstanbul`un yanı sıra birçok bölgede de sıcaklıklarda düşüş bekleniyor. Batı Karadeniz, İç Ege ve İç Anadolu`nun yüksek kesimlerinde kar görülebilir. 

ÇOK KUVVETLİ YAĞIŞLAR GELİYOR 

Meteoroloji, Ege ve BatıAkdeniz kıyılarında kuvvetli Muğla ve Antalya` nın kıyı kesimleri için çok kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Sel, dolu ve hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nden verilen bilgiye göre; yurdun batı kesimlerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; bugün Muğla genelinde, gece saatlerinden itibaren ve yarın İzmir, Aydın, Muğla, Antalya ile Edirne ve Isparta`nın güneyi, Balıkesir`in batı ilçelerinde kuvvetli, Muğla ile Antalya`nın kıyı kesimlerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) olması beklendiği açıklandı.
 
Vatandaşların sel, su baskını, kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına, yıldırım, dolu, hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.