BURSA - Türkiye Seyahat Acentalar Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu, Sheraton Hotel'de gerçekleştirdiği toplantıda Bursa yerel yöneticileri ile bir araya geldi.


Toplantıda Bursa turizminin gelişmesi için yaptıkları çalışmaları anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Uludağ'da yapılan çalışmalara değinerek, "Uludağ'ın teleferiği, alt yapısı, arıtması, spor tesisi, kongre merkezi, otopark, kayak alanlarını biz yapacağız. Çalışmalarımız sürüyor. Alt yapı, teleferik, seyir terası şuan yapılıyor. Spor tesisleri, kongre merkezleri, günübirlik tesislerini yapacağız. Uludağ dört mevsim hizmet verecek. Bursa büyük bir atılım içinde. Bu süreçte Bursa'nın tanıtımına katkı ve yarar sağlayacak her türlü işbirliğine açığız" dedi.


TÜRSAB Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, Bursa'nın tanıtımına ve turizmine katkı sağlamak adına; TÜRSAB Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu olarak, Büyükşehir Belediye bünyesindeki Teleferik, BUDO, BURULAŞ Havacılık ve Helitaksi biletlerinin satış ve pazarlamasında ortaklık talebinde bulundu.
Akkuş, "Görev aldığımız 7 yıllık süreç içerisinde Yönetim Kurulumuz ve meslektaşlarımızla Bursa'nın turizm değerlerini ve Türkiye'deki turizm pastasından hak ettiği payı alabilmesi için; pek çok önemli çalışmaya imza attık" dedi. (İLKHA)