Siyonist işgal rejiminin 7 Ekim’den bu yana Gazze’de düzenlediği barbarca saldırılar ve işlediği soykırım tüm dünyanın gözleri önünde devam ediyor.

Binlercesi kadın ve çocuk olmak üzere şimdiye kadar 40 bine yakın Filistinlinin katledildiği soykırımda, Gazze adeta bir mezarlığa dönüştü.

Siyonist rejimin Gazze’de işlediği soykırıma karşı "vicdan sahibi" insanların düzenlediği küresel eylem ve organizasyonlar da sürüyor.

Terör rejimine açıktan destek veren şirket ve ürünlere yönelik başlatılan boykot kampanyalarına özellikle ekranlarda ve billboardlarda hâlâ yer verilmesi ise tepkilere neden oluyor.

Son olarak AK Partili Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin siyonist işgal rejim destekçisi Algida'nın reklamını yaptığı görüntülerin ortaya çıkması halkın tepkisine neden oldu.

İlke Haber Ajansı'nın (İLKHA) Whatsapp ihbar hattına gelen görüntülerde boykot listesinin en başında yer alan Unilever'in markası Algida'nın reklamının tramvayların giyiminde yapıldığı görüldü.

Algida, daha önce ABD menşeli Google'a reklam vererek kendisini "Türk markası dondurma" olarak tanıtmıştı.

Filistinlilerin kanını elinde taşıyan Algida, bu yolla "yerli malı" algısını kullanarak kendisini aklamaya ve boykotu delmeye çalışmıştı.

Kamuoyu, bu şirket ve ürünlere kapsamlı bir "reklam boykotu"nun uygulanması çağrısında bulunuyor. (İLKHA)