Şanlıurfa merkezde bulunan bir AVM önünde basın açıklaması düzenlendi.

Basın açıklamasını; yaklaşık 20 gündür Emniyet Caddesi üzerindeki siyonist işgal rejimi destekçisi Burger Kıng önünde eylem yapan Şuurlu Gençlik Hareketi Başkanı Halil İbrahim Demircan okudu.

Demircan, yaptığı açıklamada, İslam ülkelerine çağrı yaptı.

"Aksa Tufanı'nı İslam Tufanı'na çevirin"

Demircan, "Ya birleşin intikamımızı alın ya da koltuklarınızı terk edin. İslam'ın galebesi için çırpınalım ya biz gerçekten yönetelim ya da düşman zihniyetli rakiplerimizle onurlu bir mücadele verelim. Kiminle mücadele ettiğimizi bilelim. Ey 57 Müslüman ülke liderleri, harekete geçemiyorsanız niçin Müslümanların iktidarı, yönetimi, rejimi diye sizinle gurur duyalım? Aksa Tufanı'nı İslam Tufanı'na çevirin." dedi.

"Büyük savaş kapıdadır"

Demircan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Özel olarak Recep Tayyíp Erdoğan'a Cumhurbaşkanına sesleniyorum! kardeşim dediğin Şehid Muhammed Mursi'yi zalimler zindanlarda çürütüp şehid ettiler. Dostum ve mücahit dediğin kardeşin İsmaïl Heníyye'yí, işbirlikçi hainlerin elíyle şehid ettiler. Onlar şehadete kavuştu, sen de kefenim aldım çıktım bu yola demiştin. Arkandan milyon gençler gelecek! Büyük savaş kapıdadır, küffar sizi yok etmeden harekete geçin ve başaramasanız da kardeşlerinizin safından altın harflerle yücelin arş-ı alaya" (İLKHA)