Umut Kervanı Vakfı, işgalci siyonistlerin saldırılarından etkilenen Gazzeli Müslümanlara sıcak ekmek dağıtımı için kampanya başlatarak destek verme çağrısında bulunmuştu.

Umut Kervanı Şanlıurfa Siverek Temsilciliği, ilçede "Gazzeli Kardeşinle Ekmeğini Paylaş" kampanyası başlattı.

Umut Kervanı Siverek temsilcisi Hikmet Temur, Siverek halkına "Gazzeli Kardeşlerinle Ekmeğini Paylaş" çağrısında bulundu.

Temur, aylardır Filistin’de yapılan katliamlara farklı yollarla tepki gösteren Filistinli kardeşlerine desteğini esirgemediğini bu konuda Siverek halkını takdir eden, bu çağrılarına destek en güzel şekilde vereceğini belirtti.

Temur, "Gazzeli Kardeşinle Ekmeğini Paylaş adıyla başlattığımız bu kampanyamız bir hafta süre ile devam edecek. Herkesin ve her kesimin az çok demeden bu seferberliğe katılmasını bekliyoruz. Yardımlarını Umut Kervanı IBAN numaralarımıza ve Siverek Yenişehir’de bulunan temsilciğimize telefon numaralarımızdan bize ulaştırtabilirler. Bizlerde sizden gelen bu yardımları Gazzeli kardeşlerimize ekmek alarak bir nebze de olsa destek vereceğiz.  Yardım kampanyamız 17 Temmuz 2024 tarihine kadar devam edecektir." ifadelerini kullandı. (İLKHA)