BATMAN - Batman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir'den yatımcılara müjde geldi.


Batman'da şu anda 200'e yakın firmanın yatırım için yer beklediğini belirten BATSO Başkanı Demir, "Biliyoruz ki firmalarımızın büyük yatırımlar yapabilmesi, uluslararası pazarda yer alabilmesi için iyi bir planlama ve yer tahsisine ihtiyaçları vardır. Bu çerçevede yaklaşık 3 bin kişiye istihdam sağlayacak Batman 4. Etap Organize Sanayi Bölgesi için çalışmalar hızlandı." dedi.


Demir açıklamasının devamında, 24. 09. 2013 tarihinde ihalesi yapılan ve 420 dönüm alan üzerinde inşa edilecek 4.Etap OSB için çalışmalar başladığını kaydetti.


İşin bitiş tarihinin 30 Kasın 2014 olarak planlandığını belirten BATSO Başkanı Demir, 2. OSB için bakanlık nezdinde çalışmalarının devam ettiğini ve bu çalışmalar sonuçlandığında yatırımcılarımızın sorunlarının büyük ölçüde sona ereceğini söyledi.


Demir, amaçlarının Batman'ı ekonomik ve sosyal alanda, bölgesinin en gelişmiş ticaret merkezi yapmak olduğunu belirterek, bunun için sürekli çalıştıklarını ve her zaman iş adamları ile yatımcıların yanında yer alacaklarını söyledi. (İLKHA)