VAN- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katkılarıyla gönderilen kırtasiye malzemeleri ve hediyelerden oluşan paketlerini, Van Ticaret Borsası (VATBO) dağıttı.

Kırtasiye paketlerini kentteki okulları gezerek öğrencilere takdim eden VATBO Yönetim Kurulu Başkanı Selman Toprak 'Öğrencilerimizin gözlerindeki ışıltı bizim için çok değerli, bunu görmek de bizleri mutlu ediyor' dedi.

Başkan Toprak'ın elinden kırtasiye malzemeleri ve hediyelerini alan örgenciler sevinçlerini arkadaşlarıyla paylaşırken konuyla ilgili bir açıklama yapan Toprak, "TOBB Yönetiminin destekleriyle Van'daki kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz. Minikler bir harika. Onlarla beraber olmak da güzel bir duygu. Yarınlarımızın, geleceğimizin teminatı çocukların gözlerindeki ışıltı bizim en büyük mutluluk ve neşe kaynağımız. Hem ziyaret ettik hem de hediyelerini verdik. Eğitime desteğimiz sürecek" diye konuştu.

Van Merkez ve ilçelerindeki okullarda kısıtlı imkânlarla eğitimlerine devam eden öğrencilerle bir araya gelen VATBO yönetimine minik öğrenciler ilgi gösterdi. (Mehmet Aldemir- İLKHA)