BİTLİS - Hür Dava Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bahattin Temel, seçim çalışmaları kapsamında Bitlis'i ziyaret etti.

HÜDA PAR Bitlis İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen programa Temel'in yanı sıra genel başkan yardımcıları İsa Aydın, Abdurrahman Cens ve Fadıl Şani ile il başkanı Celal Gül ile parti üyeleri ile gönüllüler katıldı.

Seçimlere girmeye hazır durumdayız
Seminerde üye ve gönüllüleri bilgilendiren Temel, seçimlere hazır olduklarını belirterek şunları söyledi: "Yüksek Seçim Kurulunun (YSK), partiler için belirlediği ilk şart 41 ilde teşkilatlanmadır. Sizlere bir müjde vermek istiyorum; YSK'nın belirlediği kriterler içerisinde, bizler şu anda Türkiye'nin 47 ilinde teşkilatlanmamızı tamamladık. Bunlara ilçe ve beldeler de dahildir. YSK'nin ikinci şartı ise ilk olağan genel kongrenin yapılmasıydı. Sizler de geldiniz biliyorsunuz, Ankara'da kongremizi yaptık ve şu an seçime hazırız. Birçok ilde seçim startı da verdik. Bitlis ilinde de seçim stardını veriyoruz." dedi.

Tek gaye ve amacımız Allah rızasını kazanmaktır
Temel, amaçlarının Allah rızası olduğunu vurgulayarak, "Bizler sadece bir yere gelmek için siyaset sahnesine çıkmamışız. Bizler İslam davamızı anlatmak ve halkımızı İslam'ın güzelliğiyle tanıştırmak için bu yola koyulduk. Bizim tek gaye ve amacımız var o da Allah'ın rızasını kazanmaktır.

Bizim çalışmamız seçim süreciyle sınırlı kalmayacak sağ olduğumuz sürece Allah davasını sürdüreceğiz. Bu vasıtayla İslam güneşi bir insanın kafasına doğarsa o insan hem kendini hem de çevresini tanır ve yararlı bir fert olur." dedi.

Baskı ve zulümden bıkanlar Hüda Par'a koşuyor

Baskılardan ve zulümlerden bıkan halkın HÜDA PARA'a koştuğunu ifade eden Temel, Halkımız, bizlerden çok şey bekliyor. Bizler de bu seçim arenasında tüm evleri ve iş yerleri dolaşarak İslam davasını anlatacağız, halkımızın sorun ve sıkıntılarını dinleyeceğiz." diye konuştu.

Kendi başarılarının yıllardır ezilen mazlum halkın başarısı olacağına değinen Temel, " Bizim başarımız yıllardır bu coğrafyada ezilen mazlum halkın başarısı olacaktır. Her ne kadar maddi imkanlar önemli olsa da manevi imkanlar maddi imkanların önünde olmalıdır. Bu bakımda bizler ele alacağımız belediyeleri yetim malını korur gibi koruyacağız. Bizler bu günden itibaren seferberlik ilan etmişiz. Tüm boş vakitlerimizi, tatillerimizi ve özel ayırdığımız istirahatlarımızı iptal ederek çalışmalıyız.

Bizler şimdiden zaferi kazanmışız

Bizler şimdiden zaferi kazanmışız. Bizler hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz. Çünkü bizler Rabbimizden hem dünya hem ahreti istiyoruz. Tüm çalışmamız helal dairede Allah rızası olduğu için birer ibadettir. Şunu iyi bilmelisiniz ki, Allah'ın hoşnut olmadığı bir şeyden bizlerde hoşnut olmayacak ve yapmayacağız." şeklinde konuştu. (Şükrü Tontaş-İLKHA)