MERSİN- Mersin merkez Hastane Caddesi üzerinde bulunan çok katlı bir alış veriş merkezinin inşaat halindeki asansör boşluğunda 3 gün önce öldüğü iddia edilen bir erkek cesedi bulundu.

Alışveriş merkezinde inşaat halindeki asansör boşluğundan kötü kokuların geldiğini hisseden mağaza çalışanları durumu polise haber verdi.

 

Olay yerine gelen polis, incelemeler sonunda inşaat halindeki asansör boşluğunda 20 yaşlarındaki bir gence ait olduğu iddia edilen bir ceset buldu.

 

Cesedin bulunması üzerine mağazada bulunan müşteriler dışarı çıkartıldı. Fenalaşan mağaza çalışanları ise ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

 

Mağaza müdürü ise, 17'sini 18'ine bağlayan gece mağazalarında hırsızlık meydana geldiğini ve yaptıkları bütün aramalara rağmen hırsızı bulamadıkları iddia etti. Müdür mağazadan çalınan eşyaların ise mont ayakkabı, saat dijital fotoğraf makinesinin çalındığını tespit ettiklerini ileri sürdü.

 

Hırsız olduğu iddia edilen cesedin yanında çaldığı eşyalara da ulaşıldı.

 

Yapılan incelemelerin ardından ceset otopsi için Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı. (Osman Öksüz-İLKHA)