DİYARBAKIR- Dicle Üniversitesi`nde yaptığı İslami faaliyetlerle gündeme gelen Bilge Gençlik Kulübü, Mısır`da gerçekleştirilen darbeyi protesto için yarın Diyarbakır`da düzenlenecek olan yürüyüşe kulüp olarak katılacaklarını açıkladı.
 
İlke Haber Ajansı`na değerlendirmelerde bulunan Dicle Üniversitesi Bilge Gençlik Kulübü Başkanı Bilal Fidancı, "Biz gençlik olarak her zaman İhvan`ın, Mısır`ın yanında olacağız. Onlara yapılan katliam bize de yapılmıştır. Onların şehitleri bizim de şehitlerimizdir. Bugün onların başına gelen yarın bizim de başımıza gelebilir. Onun için tüm gençliğe sessiz kalmamalarını, meydanlara çıkıp haykırmalarını, darbeye karşı seslerini yükseltmeyi talep ediyoruz" dedi.
 
Mısır`da gerçekleştirilen darbeyi protesto amacıyla Diyarbakır Ulu Cami önünden Şeyh Said Meydanı`na kadar düzenlenecek olan yürüyüşe kulüp olarak katılacaklarını ifade eden Dicle Üniversitesi Bilge Gençlik Kulübü Başkanı Bilal Fidancı, tüm duyarlı Müslümanların yürüyüşe katılmaları çağrısında bulundu. (Emrullah Araz / Hüseyin Yalçın-İLKHA)