Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin rüzgarın batı kesimlerinde kuzeyli, doğu kesimlerinde güney ve doğulu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Akdeniz'de fırtınamsı rüzgar beklendiği belirtildi.

Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile Batı Karadeniz'in batısı yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan, öğle saatlerinden sonra kuzeydoğudan 3 ila 5, batısı akşam saatlerinde 4 ila 6; Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5, öğle saatlerinden sonra doğusu 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, yer yer 2,5 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan, sabah saatlerinde güneydoğudan 3 ila 5, akşam saatlerinde yer yer 6 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, akşam 2,0 m, Görüş: İyi.

Ege: Parçalı ve çok bulutlu, yer yer sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de doğu ve kuzeydoğudan, sabah saatlerinde güneydoğudan 3 ila 5, kuzeyi akşam saatlerinden itibaren 4 ila 6; Güney Ege'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5, güneyi 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 yer yer 2,5 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Akdeniz: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz'in doğusu sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatıdan, öğle saatlerinden itibaren güneybatıdan 4 ila 6, öğle saatlerinden sonra 5 ila 7, sabah saatlerinde Antalya Körfezi 3 ila 5; Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 4 ila 6, akşam saatlerinde 5 ila 7, sabah saatlerinde 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5 m yer yer 3,0 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Van Gölü: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu; Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75 m; Görüş: İyi, yağış anında orta. (İLKHA)