HÜDA PAR İslâhiye ilçe teşkilatının da eşlik ettiği ziyaretlerde HÜDA PAR İslâhiye Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek, partililer ile birlikte ilçeyi karış karış gezerek projelerini anlatıyor.

Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden HÜDA PAR'ın belediye başkan adayları, 31 Mart'ta yapılacak olan seçimler öncesinde ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

İlçe esnafından ve halktan "Bu Sefer HÜDA PAR" diyerek destek vermelerini isteyen Şimşek, HÜDA PAR'ın "Dürüst Belediyecilik Gerçek hizmet" anlayışının yönetime geçmesi gerektiğini ifade etti.

İlçe esnafını ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunan Şimşek, depremin en çok etkilediği ilçelerden olan İslâhiye halkına hizmet etmek istediklerini dile getirdi.

İslâhiye ilçesinde depremzede esnafı ve halkı ziyaret eden Şimşek, 6 Şubat depremlerinden etkilenen vatandaşların yaralarının bir an önce sarılması gerektiğini söyledi.

Kendilerine yapılan ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren İslâhiye halkı, HÜDA PAR'ı sadece seçim zamanlarında değil her zaman yanlarında bulduklarını belirterek, seçimlerin hayırlara vesile olmasını diledi. (İLKHA)