Tarım Kredi, Türkiye genelindeki 4 binden fazla kooperatif market satış noktasında vatandaşların kaliteli ve güvenli ürünlere uygun fiyatla ulaşmasını sağlamak için Ramazan Bayramı sonuna kadar kampanya yürütecek.

Kampanya kapsamında, ülke tarımına ve enflasyonla mücadele sürecine katkı verilmesi amacıyla 5 Mart-14 Nisan tarihlerinde kooperatif market satış noktalarındaki tüm ürünlerde fiyatlara zam uygulanmayacak.

Tarım Kredi Marketler, gıda ve gıda dışı pek çok ürünü müşterilerine sunmaktadır. Bu ürünlerin %70’i Tarım Kredi’ye ait markalardır.

Bu markalar arasında Tarım Kredi Süt, Tarım Kredi Yem, Tarım Kredi Un, Tarım Kredi Et, Tarım Kredi Bal, Tarım Kredi Pirinç, Tarım Kredi Şeker, Tarım Kredi Yağ, Tarım Kredi Temizlik, Tarım Kredi Kişisel Bakım, Tarım Kredi Kağıt gibi isimler bulunmaktadır.

TARIM KREDİ MARKETLERİN ÇALIŞMA SAATLERİ

Tarım Kredi Marketler, haftanın her günü sabah 09.00’da açılıp akşam 21.00’da kapanmaktadır. Bu saatler, 2024 yılı için de geçerlidir. Marketlerde vardiyalı personel çalıştırılmaktadır. Bu sayede müşteriler, günün her saatinde alışveriş yapabilmektedir.